Kontakt

Torbjörn Nilsson, VD Xavitech AB
torbjorn.nilsson@empirgroup.se
070-497 57 41

För frågor angående innehållet på sidan,
vänligen maila till info@xavitechgroup.se

Styrelse, ledande befattningar och revisor

Torbjörn Nilsson (VD)

Torbjörn Nilsson (VD)

Torbjörn Nilsson, född 1967, har en ekonomie kandidatexamen från Mälardalens högskola i Västerås. Han är även CFO för Empir Group AB. Han har tidigare varit CFO för den noterade koncernen Nocom AB samt ekonomichef för mjukvarubolaget Northern Parklife AB.

Antal aktier i Xavitech privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 4 092

Margareta Strandbacke (Styrelseordförande)

Margareta Strandbacke (Styrelseordförande)

Margareta Strandbacke, född 1957, har under många år varit VD/ Koncernchef, etablerat och drivit bolag företrädelsevis inom IT-branschen. Margareta har ett antal styrelseuppdrag senast som ordförande i Empir Group AB. Driver eget bolag med interim chefsuppdrag, affärsutveckling, rådgivning och rekryteringsuppdrag.

Antal aktier i Xavitech privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 0

Lars Save (Ledamot)

Lars Save (Ledamot)

Lars har följt Xavitech under många år och var en av de tidiga investerarna innan bolaget var noterat. Lars är styrelseledamot och VD i ett större antal noterade och onoterade bolaget inom främst informationsteknik och IT. Största aktuella annat engagemang är som VD och koncernchef för Empir Group AB, noterat på Nasdaq Small Cap marknaden.

Antalet aktier i Xavitech AB privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 3 668 055

Lena Sundsvik (Ledamot)

Lena Sundsvik (Ledamot)

Lena Sundsvik, född 1968, har en kandidatexamen i maskinteknik från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Hon driver Verksamhetspartner Lena Sundsvik AB och är styrelseledamot i Xavitech och Skawen Holding AB. Hon har tidigare varit Partner på Leading Business AB samt ansvarig för kundutvecklingsprojekt och utvecklingsavdelningens linjeverksamhet på Stoneridge Electronics AB.

Antal aktier i Xavitech privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 0

Pontus Puljer (Ledamot)

Pontus Puljer (Ledamot)

Har en bakgrund med ledande befattningar inom främst bank, försäkring, pension och telekom. Är idag delägare och senior kundansvarig på Professionals Nord, med ansvar för att skapa nya och förädla befintliga affärsrelationer i Norrland. Driver eget bolag inom bland annat coachning.

Antal aktier i Xavitech privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 500

Peter Ågren (Ledamot)

Peter Ågren (Ledamot)

Peter Ågren, född 1959, har en civilekonomexamen från Högskolan i Karlstad. Han driver sedan 2015 KB Konsult Förvaltning på Tye AB och är styrelseledamot i Xavitech Group AB och Empir Group AB, m fl. Han har tidigare varit auktoriserad revisor på EY och ha sedan 1998 arbetat i olika positioner inom ekonomi med inriktning på redovisning och M&A.

Antal aktier i Xavinode privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 39 000 B aktier.

Revisor

Bolagets revisor är Henrik Lind

KPMG AB

Box 382
101 27 Stockholm