Kontakt

Torbjörn Nilsson, VD Xavitech AB
torbjorn.nilsson@empirgroup.se
070-497 57 41

För frågor angående innehållet på sidan,
vänligen maila till info@xavitechgroup.se

Styrelse, ledande befattningar och revisor

Torbjörn Nilsson (VD)

Torbjörn Nilsson (VD)

Torbjörn Nilsson, född 1967, har en ekonomie kandidatexamen från Mälardalens högskola i Västerås. Han är även CFO för Empir Group AB. Han har tidigare varit CFO för den noterade koncernen Nocom AB samt ekonomichef för mjukvarubolaget Northern Parklife AB.

Antal aktier i Xavitech privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 4 092

Lars Save (Styrelseordförande)

Lars Save (Styrelseordförande)

Lars har följt Xavitech under många år och var en av de tidiga investerarna innan bolaget var noterat. Lars är styrelseledamot och VD i ett större antal noterade och onoterade bolaget inom främst informationsteknik och IT. Största aktuella annat engagemang är som VD och koncernchef för Empir Group AB, noterat på Nasdaq Small Cap marknaden.

Antalet aktier i Xavitech AB privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 3 668 055

Lena Sundsvik (Ledamot)

Lena Sundsvik (Ledamot)

Lena Sundsvik, född 1968, har en kandidatexamen i maskinteknik från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Hon driver Verksamhetspartner Lena Sundsvik AB och är styrelseledamot i Xavitech och Skawen Holding AB. Hon har tidigare varit Partner på Leading Business AB samt ansvarig för kundutvecklingsprojekt och utvecklingsavdelningens linjeverksamhet på Stoneridge Electronics AB.

Antal aktier i Xavitech privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 0

Pontus Puljer (Ledamot)

Pontus Puljer (Ledamot)

Har en bakgrund med ledande befattningar inom främst bank, försäkring, pension och telekom. Är idag delägare och senior kundansvarig på Professionals Nord, med ansvar för att skapa nya och förädla befintliga affärsrelationer i Norrland. Driver eget bolag inom bland annat coachning.

Antal aktier i Xavitech privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 500

Lars Kingelin

Lars Kingelin

Lars har varit entreprenör inom Däckspecialisten i Huddinge AB i 28 år. Han har varit aktiv i branchorganisationen, Däckspecialisternas Service AB och varit styrelseledamot för kedjan Däckteam Sverige AB. Under 13 år var Lars även styrelseledamot i Öresunds terminalens Fastighets AB. Lars är även ledamot i ett flertal olika idrottsföreningars styrelser samt styrelseordförande i King In West AB och King Salin AB.

Antal aktier i Xavitech privat och/eller genom bolag per den 30 juni 2021: 872 700

Revisor

Bolagets revisor är Henrik Lind

KPMG AB

Box 382
101 27 Stockholm